GOLDEN ROSE VELVET MATTE LIPSTICKS

img_4576
16, 27, 03
img_4580
Od lijeva prema desno: 512, 502, 508
img_4581
Prva nijansa 508, druga 512, treća 502.
img_4582
Nijansa ruža br. 16
img_4587
Također ruž br. 16
img_4588
Ruž br. 27
img_4591
Ruž br. 03
img_4593
Ruž br. 03

Pozdrav svima, danas pričamo o Golden Rose Velvet Matte Lipstick edition. Kao što znate nahvalila sam GR tekuće ruževe u svom prvom postu. Sada ćemo razgovarati o kremastom ružu sa savršenim pakiranjem i još boljim izborom nijansi.
Naime, ruževi koje ja posjedujem su:
16, 27 i 03.
Također ćemo uz njih razgovarati o olovkama za usta od GR DREAM LIPS LINER.
Ruževi su super kremasti, lako se nanose na usta, osim svoje teksture imaju predivan miris vanilije (blag miris), nisu neugodna okusa kao neki ruževi iz drogerija. Jako su pigmentirani i na usnama stoje 2-3 sata uz lagane prepravke ako konzumirate piće i hranu.
Ja sam jako zadovoljna kvalitetom ruža s obzirom da je u Frizerlandu u Mostaru samo 20 kuna Velvet Matte ruž. Znam da ih možete naći i u Makarskoj u Vuković ljekarni za nekih 40 kuna kao i u City Centru, Split po istoj cijeni. Osim matte završetka imate i klasične GR ruževe u crnom pakiranju koje također pisjedujem, ali o njima ćemo u nekom drugom postu, imate i light sheen završetak koji je sjajan i trajnost mu je manja. Moji favoriti su ipak Matte koji me svojom teksturom podsjećaju na MAC ruževe, samo što su 4 puta jeftiniji :-), moje mišljenje.
O olovkama također ne treba puno govoriti, pakiranje je lijepi, matte, jako su kremaste i pigmentirane, lijepo se nanose na usne i lijepo ostaju na usnama. Precizne su, na oštrenje su, ali imate i na izvlačenje. Po meni to je stvar izbora.
Cijena olovki je u Mostaru oko 2.50 BAM, oko 10 kn. U Makarskoj su nekih 20 kuna, možete ih naći u Citija po istoj cijeni. Također da napomenem da cjelokupan asortiman GR možete naručiti na PinkPanda.hr ili na GoldenRose.tr stranici.

To je sve za danas nadam se da sam Vam vjerodostojno prikazala kvalitetu ovih predivnih “must have” ruževa. Pozdrav svima 💋

💎💎💎

Hello people, today we are talking about GOLDEN ROSE VELVET MATTE lipsticks. We are also going to talk about GOLDEN ROSE DREAM LIPS lipliner.
First I want to mention that I enjoy packiging of these lipsticks. They have burgundy, deep matte red packaging which is not lightweight it is pretty much nice for the price of 2€.
What I really like is that they are so creamy and pigmented that you need only one swipe on your lips. The stain is about 2-3 hours with some refilling if you are going to eat.
They smell nice, light vanilla smell and they are not chemically feel on lips. They don’t have that gel feel on lips, they are similar to MAC lipsticks in my opinion!
The other thing that I love is treir Lipliners. They are smooth, butter feel, nice on lips, they are pigmented like lipsticks. If you feel lazy you could put only liner and that is all. They smell litlle bit like vanilla but not chemically at all.
I think that the price is about 1.5€, maybe 2€. Which is great price for the quality.
You can order them from their site. Golden Rosetr.com
That is all for today, hope you enjoy it. Have fun.💋

4 thoughts on “GOLDEN ROSE VELVET MATTE LIPSTICKS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s